Julebloggerier 2012

Så er vi lige ved at være der – der hvor julen officielt starter. I de sidste år er jeg begyndt at juleblogge en måned inden juleaften, og det har jeg også tænkt mig at gøre i år. Jeg har “designet” årets juleblogmærke, som ses her til venstre for teksten. Derudover er jeg naturligvis begyndt at overveje, hvad jeg gerne vil dokumentere i år. For jeg synes faktisk, at det er sjovt at gå tilbage og læse om julen i tidligere år, så jeg glæder mig til endnu en måned med julerier. Mon du også skal juleblogge i år? Hvis du regner med det, så skriv gerne en kommentar her, så jeg kan komme forbi og besøge dig i julemåneden – hvad enten du starter nu eller først 1. december.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Julebloggerier 2012

 1. margit bloch says:

  Hej Cecilie… jeg juleblogger ikke i år ;o)
  Du får lov at høre om hvorfor i week-end’en ;o)
  Kan røbe at det er noget godt!!
  Klem og god tur hjem til DK

 2. Vibeke says:

  Tak for en hyggelig dag 🙂

  Jeg tager udfordringen op og vil forsøge at blogge hver dag fra d. 1. til 24. december. Så må vi se, om det lykkes.

  Knus
  V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.