Juleblog 29. november 2012

Som så mange andre har jeg flettet stjerner, siden jeg var barn, og jeg holder fortsat meget af disse i grunden ganske enkle flettede stjerner. Da vi var i Danmark, købte jeg nogle pakker stjernestrimler med hjem, da jeg havde tænkt mig at lave en krans med stjernerne. Jeg bilder mig ind, at min mor lavede kranse med stjernerne og hang dem på dørene, da jeg var barn. Hvad enten det er tilfældet eller ej, så havde jeg i år besluttet at eksperimentere med at lave en krans af stjerner.

Det var jo sådan set bare at sætte i gang med fletteriet, og det gjorde jeg så en tidlig morgenstund, mens byen var stille og himlen sort.

Da jeg havde flettet tilpas mange stjerner, begyndte jeg at sætte dem sammen. Som jeg huskede det, kunne man bare sætte dem ind i hinanden og så holdt de fast i hinanden.

Sådan hang det nu ikke sammen, så jeg måtte have gang i noget lim for at sikre mig, at jeg ikke endte med, at stjernerne vrimlede på gulvet hele tiden.

Det tog 16 stjerner for at få en fin krans. Som et sidste lille touch limede jeg perler i midten af alle stjernerne.

Og så en omgang dokumentbånd og en tegnestift, og nu hang kransen fint på døren ind til spisestuen. Kunsten var så at tage et billede af hvide stjerner mod en hvid dør i halvmørke… Det er altså udfordringen dagligt i november.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleblog 29. november 2012

 1. charlie says:

  Hold da op hvor den blev smuk og interessant at se på. Jeg får helt lyst til at flette sådan nogen igen. =0)

 2. En utrolig smuk krans. Pelen i midten gør fantastisk meget.

 3. Annette says:

  Det er virkelig en smuk krans, du fik lavet.
  Og hvert eneste år synes jeg det er så sjovt at få gang i de stjerner. Man skal lige have opfrisket hukommelsen med hvordan man gør – og så kører det bare. Lidt ligesom at cykle….man glemmer det vist aldrig.
  God dag til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.