Juleblog 28. november 2012

Vi bor i et gammelt hus (fra 1890’erne), og i huset er der et lille loftrum, som vi bruger til julepynt og diverse andre sager, som vi ikke har besluttet os for, at vi kan leve uden. Men netop julepynten bor på loftet, og det betyder naturligvis, at vi skal på loftet i denne tid. Sidst vi var deroppe en gang i efteråret, snakkede K godt nok noget om, at han synes, at der var spor af mus deroppe… Men da julepynten kom ned kunne der ikke længere herske nogen tvivl om, at vores loftrum er bosted for en eller flere mus. Det skal jeg med det samme indrømme, at jeg ikke er vild med. Jeg kan bare ikke lide tanken, og jeg kan heller ikke lide, at mine ting ikke kan være deroppe i fred.

Det er ikke pænt at sige det, men jeg håber altså, at de dumme mus har fået en slem mavepine efter de festede med at spise mine ægte stearin juletræslys. Det er jo ikke mad! De havde også gnavet i et sølv rensdyr i stearin, flænset noget papir og tisset på en masse af mine ting. Nogle af dem overlevede ikke, mens andre da heldigvis kunne vaskes, så de kan bruges igen. Men det, at der så tydeligt bor andre end os i lejligheden, betyder, at vi har en opgave foran os i næste week-end: Loftet skal tømmes, og de ting der skal gemmes må i plastikkasser, så musene ikke kan komme til dem. Måske ikke det mest julede man kan foretage sig, men det skal jo ordnes. Så musene må nok acceptere, at de ikke får en glædelig jul her hos os…

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 28. november 2012

 1. Ditte says:

  Træls med sådanne overboer, MEN…
  Min søster har lige haft rotter, så ved godt hvad jeg ville vælge, hvis nu 😉
  Bliver da skønt at få alle sagerne i plastkasser, og hvilken orden I får,
  god oprydningslyst!

 2. Ditte says:

  Ej, det er jeg ked af, så vigtig er min kommentar heller ikke, at jeg måtte gentage den 3 gange, ved ikke lige hvad der skete 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.