Juleblog 27. november 2012

Så er vi hjemme i Bonn igen efter en dejlig week-end. Af en eller anden årsag føltes det, som om der var meget langt hjem i går. Heldigvis har jeg en tålmodig chauffør, som ikke lod mig gå helt i spagat.
I dag har jeg været hos Hannelie for at lave juledekorationer. Vi var fem i alt, og de andre lavede klassiske juledekorationer med lys, mens jeg selv gik i gang med et af de projekter, jeg havde planlagt for årets julepynt. Jeg så nemlig den her krans på Pinterest for nogle uger siden, og jeg vidste med det samme, at den måtte jeg forsøge at genskabe. Så bevæbnet med kogler, limpistol, eukalyptus og dekorationsmos gik jeg i gang.

Det var et puslespil at sikre sig, at kransen blev rund, men det kunne lade sig gøre med lidt tålmod og vedholdenhed. Jeg fandt, at den nemmeste måde at lave kransen jævn og pæn på var at flette koglerne lidt ind i hinanden og så lime.

Da jeg kom hjem fra Hannelie med min færdige koglekrans var det bare at tilføje eukalyptus og mos, og det gik egentlig meget nemt. Begge dele kunne tvinges til at sidde fast imellem koglernes forskellige lag.

Lidt dokumentbånd og en tegnestift var alt, hvad der skulle til, for at få kransen til at hænge, hvor den skulle. Så nu er første dekoration gjort færdig og er kommet på plads.

Jeg ved ikke, hvor mange der er ude på den anden side af skærmen, men jeg er da nysgerrig efter, om I selv laver kranse eller andre dørdekorationer i anledningen af julen?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 27. november 2012

 1. Karin says:

  Hej Cecilie. Den krans ser bare super flot ud, og jeg laver som regel en enkelt krans, og dette år kunne det nemt blive en som din, hvis jeg da kan finde materialerne 🙂 Jeg har for øvrigt været i gang med at lave små hænge-dimser i hvidt ler og fimo (kommer på min blog senere når der er lys igen), og kan konstatere at jeg syns fimo er for plastic agtigt. Panduros hobby clay tørrer fint lyst op og den er jeg mest til 😉 Glæder mig til at se hvad du kommer op med.

 2. Karina says:

  Jeg synes, at det er en rigtig lækker krans, du fik lavet!
  Jeg laver ingen kranse i år. Jeg synes, at jeg har for lidt fritid til alt det, jeg gerne vil.
  Men jeg elsker, at gå på julemarked med veninderne og købe af andre dygtige kunsthåndværkere ; )

 3. En super enkel men utrolig flot krans. Jeg laver næsten hvert år en krans og en efterligning af din kunne sagtens komme på tale i år. Det bliver spændede at se, hvad du har på bloggen i morgen.

 4. Dorit says:

  Hvor er den bare smuk… fin og enkel. Jeg plejer sommetider at lave en dørkrans, men vi har lige fået ny (dyr) bagdør, så der kommer nok ikke nogen op i år. Samlede ellers en mængde forskellige røde bær for en måneds tid siden, men de er nok blevet runkne og tørre 🙁
  Jeg synes altså godt nok der er langt fra Kbh til Bonn, tager virkelig hatten af for at I kommer til DK så tit !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.