Juleblog 26. november 2012

Der var naturligvis en årsag til, at vi var i DK i denne week-end, og det var mit årlige julekortsevent, som i år udspillede sig for 9. gang. Som altid havde vi en virkelig hyggelig dag sammen med kreativitet, grin, dril, god mad og lækre kager. Så kan man da ikke være i tvivl om, at julen er i gang! For mig er det umuligt at komme rigtigt i julestemning uden mit fix af skønne veninder og julehygge på den her måde.

Som de seneste år lavede jeg igen i år kortpakker, som de deltagende kan købe og lave. Det er heldigvis stadig et hit. Foruden kortpakkerne havde jeg mine PTI julestempler og lidt andre våben med, men jeg forsøgte at holde mig til et minimum af ting, for de skal jo slæbes op på 4. salg igen, når vi kommer hjem…

Det bliver sjældent til ret mange billeder for mit vedkommende, fordi jeg har travlt med at hygge mig og hjælpe hvor jeg kan. Men lidt stemningsbilleder kan det blive til.

Siden events undfangelse har det været reglen, at børn, der fortsat ammes, kan deltage. Det betød, at vi i år havde fornøjelsen af Sifs tilstedeværelse – og periodevis også Agnes’.

Efter syv timers hygge og arbejde var huset tomt igen, og nu kan julen godt komme i sving, for jeg er varmet op!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleblog 26. november 2012

 1. margit bloch says:

  Hvor ser det altså hyggeligt ud – dejlige billeder du viser =0)
  Jeg er ked af, at jeg ikke kunne deltage… måske kan det lykkes en anden gang…
  Men man kan jo ikke være to steder :o(
  Jeg håber, vi får tid til at ses i jule”ferien”…
  kram

 2. Charlie says:

  Ja sikke I hygger og jeg var jo forhindret af samme årsag som Margit – så håber jeg kan næste gang. Har set nogle lækre juletræskager på Sarahs blog – MUMS.

 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg har modtaget scrap pakken. Wow der var mange lækkerier i. Glæder mig til at komme igang. Lige nu ligger det hele på sofabordet og jeg kigger på det og rører lidt, alt imens aftensmaden simrer på komfuret og i ovnen. Har desværre en aftenvagt iaften, men skal først møde kl 13 imorgen. Så der vil jeg igang. Dejligt at blive udfordret i andre stilarter end dem jeg normalt bruger. OSH vil helt sikkert også blive betænkt. 1000 tak for handlen. KH 10na

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.