I think we’re lost in Paris

Da Line var i Bonn i slutningen af september scrappede jeg også et par layouts, og et af dem har jeg slet ikke fået lagt på bloggen. Men bedre sent end aldrig… Billedet er – nå ja det giver næsten sig selv – fra vores tur til Paris i maj. Layoutet er baseret på dette layout, og jeg har brugt et mix af Basic Grey og diverse rester, der lige passede i farverne.

Titlen spiller lidt på, at K venligt viste mig Eiffeltårnet, da vi stod for fødderne af det. Men faktisk kom den til veje ved et tilfælde. Jeg havde brugt de runde bogstaver (som i øvrigt ikke er de nemmeste at bruge; jeg har haft dem i årevis) til at skrive “in Paris”, hvilket jeg regnede med at nøjes med at kalde siden. Så rodede jeg lidt med nogle October Afternoon stickers og spottede “I think we’re lost”, og så var titlen færdig ;o)

Layoutet lagde op til at jeg kunne få brugt lidt forskellige sager, som ellers bare har ligget fra design team opgaver på Lifetime. Der er ingen tvivl om, at jo mere jeg er blevet kortmager, jo mindre får jeg brugt af alle de her sager. Men ind imellem sker det da.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to I think we’re lost in Paris

 1. Dorit says:

  Fantastisk flot, jeg kan rigtig nyde LO’et, som just er i mine farver !

 2. margit bloch says:

  WOW… hvor er det lækkert…
  Og sikken en himmel bag E-tårnet…
  Kan huske de lækre billeder du fristede med… ;o)
  ÆÆÆLLSKERRR også PARIS….
  Knus

 3. Charlie says:

  På en våd og grå novemberdag kan man da kun LÆNGES efter Paris og blå himmel. Skønt LO. =0)

 4. Anette/Netti says:

  Åhh Lifetime…dén savner jeg altså stadigvæk. Der er ligesom ikke andre sider der kan måle sig med den..suk.
  Virkelig smukt layout du har lavet og farverne er da lige mig. Da jeg så layoutet tænkte jeg at der har vi et ægte Cecilie layout igen..så smukt og med mange fede detaljer hvor man tænker..nåe ja selvfølgelig 🙂
  Tak for kigget..

 5. Karina Beck says:

  Kanonlækkert layout. Flotte farver og lækker stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.