34 år

I søndags fyldte jeg 34, og det har jeg fejret med maner. Mine forældre var på besøg henover week-enden, så vi spiste brunch sammen søndag morgen.


Min mor er god til at pakke pakker ind, og her var et par plakater fra Hagedornhagen pakket ind i november-arket fra en Stendig-kalender. Og se så lige detaljen: 11 (november), 18 (datoen) og 25 (min alder… for ni år siden). Men det var ikke tilfældigt, at man kunne se 18.

K havde begået et virkelig fint kort til mig, hvor han havde brugt sin signatur QK-die, samt forskellige stempler. Bemærk at der endda er stemplet dato inden i kortet. Så fint.

En af mine fine gaver fra mine forældre.

Om eftermiddagen var K, min mor og jeg en tur i Venlo, hvor vi købte blomster og lidt julerier. Det var dejligt at køre en fødselsdagstur og se på det sene efterår, som var virkelig smukt flammende orange. Til aftensmad havde min mor lavet meget lækker mad, langtidsstegt oksekød med grøntsager, kartoffelmos og rosenkålssalat. Forkælelse!

Tirsdag havde jeg så inviteret 12 veninder fra UN Spouses til frokost, og det var et virkelig hyggeligt arrangement. Jeg havde lavet forskellige madsalater, bagt brød og til dessert fik vi ris a la mande, hvor der naturligvis var en mandelgave, og en mandelgavevinder. Det var svenske Helene, som fandt mandlen.

Jeg havde dækket bordene med lyng, kogler og forskellige nødder, som jeg syntes var herligt efterårsagtigt. Selvom julen er lige oppe over, så synes jeg, at jeg har fødselsdag om efteråret ikke midt i julen.

Af mine søde UN-veninder fik jeg en smuk buket blomster, et rørende kort og et herligt gavekort til Karstadt. Det er en stor glæde at have fundet og fået en omgangskreds her i Bonn.

I det hele taget er jeg blevet superforkælet til min fødselsdag igen i år. Det er ikke ringe at fylde 34 ;o)

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to 34 år

 1. margit bloch says:

  Kære Cecilie…
  Hvor har du dog fortjent det hele…
  Forkælelse er (næsten) en ret man har, når man har fødselsdag… ;o)
  Og det hele ser hyggeligt og lækkert ud.
  Jeg hører fra pålidelig kilde, at vi ses i week-end’en… så får du et KRAM…. ;o)
  Knus fra mig

 2. Charlie says:

  Tænk at du er 1 år yngre end Mie. TOTALT spooky. DEJLIGT at se du er blevet fejret efter alle kunstens regler, at K er blevet så dygtig til at lave kort og at du har sådan en stor håndfuld søde venner dernede. SES snart =0)

 3. Sarah says:

  Hvor ser det bare hyggeligt ud. Dejligt at du blev fejret som du har fortjent.
  Og fine gaver – hver eneste gang jeg ser et af de lygtehuse så tænker jeg på dig, så lidt sjovt at du faktisk fik sådan et i gave.
  Glæder mig til vi ses lige om lidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.