2012 – dag 310-316

Til trods for en stadig mere irriterende forkølelse gjorde jeg mig klar til kortworkshop mandag aften. Heldigvis havde jeg lavet det meste klar, så der var bare nogle få instrumenter, stempler og den slags, som skulle slæbes ned i spisestuen.

Jeg havde fem herlige kvinder på besøg tirsdag; sammen fik vi lavet fire julekort hver. Det var som altid en stor fornøjelse.

Onsdag vågnede jeg og tændte fluks for pc’en for at se, om Obama havde renvundet sin post som amerikansk præsident. Det var en lettelse at se, at Romney havde kapituleret få minutter, før jeg vågnede. Go Obama!

Torsdag missede jeg at få taget et billede – kombinationen af voldsom hoste og feber er ikke gavnligt for ret meget.

Fredag fik jeg ryddet ud i sager i scrapværelset, og jeg fik faktisk også solgt dem, hvilket er dejligt. Det er skønt at andre kan få glæde af ting, jeg ikke selv vil få brugt.

En stille lørdag i Bonn, hvor jeg fik lavet et lille DIY-projekt og fik taget billeder undervejs også.

Nu må den forkølelse altså gerne snart give fortabt, for jeg er ved at være voldsomt træt af den! I dag har jeg brugt dagen på at rydde yderligere op i scrapværelset, og nu kan man endelig se det.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to 2012 – dag 310-316

  1. charlie says:

    Stakkens forkønede dig…!! GOD bedring – og kan du så holde op med det der “artige Verner oprydning” – jeg er i fuld sving men allerede overhalet indenom kan jeg se. =0) Ligner et fint stjernebillede du har gang i – jeg venter jo ellers spændt på Møns klint. Vi ses snart har jeg på fornemmelsen og jeg har jo dit fine tørklæde pakket ind og klar til dig – det har allerede rejst så meget rundt i verden at jeg helst vil overrække det personligt. KH mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.