2012 – dag 303-309

Mandag var jeg til filipinsk madlavningsdemonstration, og det var virkelig superlækker mad. Jeg tog ikke så mange billeder, men jeg fik et billede af den super delikate mynte-ingefær the, vi fik til maden.

Tirsdag holdt jeg en workshop i græskarudskæring. Vi var kun tre deltagere, men det var rigtig hyggeligt alligevel. Jeg havde snydt hjemmefra og skåret uglen, mens de to andre fik lavet deres græskar på dagen.

Fresia og eukaluptus udgør et fint par, og de står i mine to Kähler bulbo-vaser i vindueskarmen i vores spisestuen. Faktisk er det tanken, at jeg skal bruge eukalyptussen til et par kranse til jul, så nu får vi se, om det kan lade sig gøre. Måske skal jeg få kransene lavet allerede nu, så grenene ikke tørrer ud.

1. november kunne vi kigge ud på en terrasse, hvor det meste er ved at gå i vintermode, men hvor mine million bells er still going strong.

Gennem de sidste par måneder har K og jeg arbejdet os igennem tv-serien The Wire, og den kan virkelig anbefales. Vi er nu i gang med sidste sæson, og K er nærmest utrøstelig ved udsigten til, at vi skal sige farvel til Omar, the Bunk, McNulty, Freamon og alle de andre i Baltimore.

Badeværelset fik en lille hurtig opdatering lørdag, og det er dejligt, at der ikke skal så meget til for at ændre markant på sådan nogle detaljer.

Der er så godt som aldrig søndagsåbent hernede, men denne søndag havde Ikea åbnet nogle timer om eftermiddagen, så vi tog af sted sammen med halvdelen af Köln-Bonn området. Vi fik da lidt forskellige sager med hjem.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.