Vild med dans?

Det andet layout, jeg lavede for Line, var endnu et, hvor jeg fik udleveret billeder og inspirationslayout, ja jeg fik sågar også titlen, som Line havde besluttet sig for. Endnu en gang greb jeg ned i posen med October Afternoon, som ubetinget er mine favoritpapirer.

Foruden en mængde af cirkler ligger titlen ovenover et banner fra Pink Paislee. Titlen er lavet med bogstaver fra Making Memories og naturligvis thickers.

Line og jeg havde splejset til nogle forskellige tags og andre sager fra American Crafts, og en af dem endte med at blive skåret til og brugt i det ene hjørne af layoutet.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.