Love

Line var i Bonn blandt andet for at få scrappet et bryllupsalbum til veninden Sanne og dennes mand, Kris. Jeg fik lov at scrappe to af siderne til albummet, og det var vældig hyggeligt.

Fordi det oprindeligt var Line selv, der skulle scrappe alle siderne, havde hun hjemmefra planlagt, hvordan siderne overordnet set skulle se. Så det var meget nemt at få udleveret et billede og et inspirationslayout, som jeg kunne arbejde ud fra. Da der til dette layout skulle bruges ganske mange forskellige papirer, var det oplagt at vælge at bruge October Afternoon, som passer sammen på kryds og tværs af serier.

Under billedet har jeg sat to strimler med gennemsigtig dymo-tape, hvorpå der står “Kærligheden er tålmodig” og “den tåler alt”. Det er citat fra Første Korintherbrev, og selvom jeg ikke er specielt begejstret for Paulus, så må man sige at ordene om kærligheden er fine og rigtige. Jeg har stemplet med PTI’s Background Basics: Hearts et par gange, og har gjort det samme med datostemplet.

Jeg har ikke rigtig fanget washi-buggen, men det er lidt sjovt at bruge lidt klisterbånd her og der, og jeg syntes, at det passede fint til mit fake-polaroidbillede. Love, som er det nærmeste siden kommer på at have en titel, er lavet med PTI’s Block Alphabet.

—0—

I helped my sister-in-law by scrapping a couple of pages for an album she has made for a friend. It was a fun challenge because I was simply handed a picture and an inspirational layout and then I set to work.

Below my faux polaroid picture I used PTI’s Background Basics: Hearts to create a pattern of washed out words. I stamped a couple of times using the same stamp to get the look I wanted. I even managed to use a Valentines stamp and the Block Alphabet die for this layout.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Love

 1. Karina Beck says:

  Hvor er det et dejligt layout. Skønne papirer, du har fundet frem!

 2. Leigh Penner says:

  Thanks for the comment on my blog, Cecilie! And thanks, too, for linking to your beautiful layout! I love the colours/patterns you used and your take on the double stamping technique is just fabulous!

 3. Karin Strandby says:

  Som altid super “ren” stil fra dig 🙂 Jeg er vild med den, og lige nu laver jeg kort eksempler til Panduro i Kolding, hvor jeg bruger dine kort som skitser. 1000 tak for din inspiration 🙂

 4. Anette/Netti says:

  Hvor er det smukt lavet 🙂 Smart måde at lave polaroidbilledet på 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.