2012 – dag 282-295

Mandag var jeg igen ved vandet, som var smukt og stille denne dag. Det er dejligt at få tanket op på havudsigt.

Tirsdag aften var jeg på besøg hos Sarah, Jacob og lille Agnes – sikke en fin lille dame.

Jeg turede videre, og onsdag havde Line og jeg en aftale. Egentlig skulle vi have flyttet rundt på Lines ting, men vi var begge trætte, så vi slappede bare af.

Jeg var endelig – efter fire måneder – blevet klippet onsdag, så torsdag måtte jeg nappe det “traditionelle” billede af det nye hår. At sige at det lettede er en underdrivelse.

Endnu en tur ved vandet, som denne gang var noget mere opstemt og brusende end mandag. Det var så skønt at blive blæst lidt igennem.

Lørdag besøgte jeg Heidi, Christian, Bertram og Merle, og vi gik en tur på en lokal legeplads. Her blev vi fanget i et voldsomt regnvejr, der sørgede for at vi alle blev godt og grundigt våde.

Lørdag kørte jeg sammen med Liza mod Bremen, hvor vi samlede Kristian op, så han kunne køre resten af vejen hjem. Vel hjemme igen var jeg så heldig, at jeg kunne pakke dejlige stempler fra Papertrey Ink ud.

Mandag var Liza og jeg ude og handle, og om eftermiddagen sad vi i kontoret, hvor jeg lavede lidt kort, mens Liza fik lagt de sidste træls brikker i et puslespil.

Tirsdag var Liza en tur oppe i Bonn, og om eftermiddagen stod den på et nyt puslespil.

Naturligvis måtte vi til Holland – det er en fast tradition, når Liza er på besøg. Som noget nyt tog vi denne gang forbi Gertrudenhof, fordi vi skulle købe græskar til udskæring.

Torsdag råhyggede Liza og jeg med filmmarathon og udskæring af græskarlygter. Liza skar de tre i midten, mens jeg var ansvalig for de to på ydersiderne. Det tog lang tid, men vi hyggede os.

Jeps, 22 grader i oktober… det er da helt normalt.

Kørte Liza i lufhavnen, og jeg lavede lidt flere OSH-kort.

I det smukkeste sensommervejr kørte K og jeg rundt i den vidunderlige natur, der omgiver Bonn. I næste week-end er bladene formentlig stort set væk, men i dag var det vidunderligt smukt derude.

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to 2012 – dag 282-295

 1. Charlie says:

  Dejligt med nyt hår det var også blevet langt. Søde babyer og FLOTTE græskarlygter – her i huset sker der ikke meget pt håber på ny energi fra tirsdag hvis jeg slipper fri af mine LEDE antibiotikapiller. =0)

 2. Sarah says:

  Det var jo som altid så hyggeligt at have besøg af dig.
  Dejlige billeder – og jeg får da helt lyst til at lave græskarlygter.
  Hav det rigtig godt.

 3. Jacob Hvid Augustesen says:

  Det var rigtig dejligt at have besøg af dig det var en rigtig god eftermiddag og aften,
  hvor du fik hilst på vores lille Agnes. vi (Jeg) glæder mig rigtig meget til at komme ned og besøg jer sidste i november. jeg har rigtig mange ting jeg gerne vil nå denne gang. Men nu må vi se hvor meget vi kan nå, men du kan godt få K til at bestille bord
  til lørdag d.1/12 så vi kan komme over og få noget gris…

  Vi ses.
  Kærlig hilsen
  Jacob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.