2012 – dag 247-253

Mandag turede vi Bratislava og omegn, så billedet for denne dag måtte være Slovakiets flag, der flagrede i vinden over slottet i Bratislava.

Tirsdag havde vi ikke alene skiftet by, vi havde også skiftet land, så vi nu befandt os i Brno i Tjekkiet. Vi gik en fin eftermiddags/aftentur i byen og så på fine bygninger og den gamle kirke.

Undervejs til Dresden havde K planlagt et besøg til Kutná Hora, hvor vi bland andet så den spektakulære tretårnede kirke.

Der var mange billeder at vælge imellem fra vores dag i Dresden, men Semperoper syntes at være et oplagt valg. Og så er jeg ret godt tilfreds med mit “postkort-foto” her.

Fredag satte vi næsen mod Bonn, men først skulle vi indtage Wartburg, som ligger og troner højt over det omgivende landskab. Borgen er bestemt et besøg værd, ikke mindst for udsigten.

Vi var heldige at komme hjem til en smuk sommerweek-end i Bonn, så vasketøjet kunne tørre under markisen på terrassen. Herligt at efteråret er på vej, men at sommeren klinger langsomt ud.

Vi har haft lidt forskellige souvenirs med hjem fra Østrig, og en af dem er dette krus fra Secessionsgebäude, som har et fint Koloman Moser motiv på.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.