Fire korte måneder endnu

og så er det juleaften… Det er lidt vildt. Det betyder samtidig, at det i den grad er tid til at begynde at tænke på julekort for mit vedkommende. Jeg skal jo lave kortpakker til årets julekortsevent og til et (eller to) kurser i FN-regi, så det er bare om at komme i sving.

Men det bliver nu ikke med det her kort, for det er lavet delvist for at få brugt de filtjulestjerner fra en ældre Basic Grey juleserie. Jeg tror ikke, at jeg har mere papir fra den oprindelige serie, men heldigvis passede papirer fra Cosmo Crickets Jolly by Golly i farverne.

Teksten er stemplet med PTI’s Christmas Label, som er fra sidste års juleudgivelser. Om et par uger kommer første omgang af nye PTI julestempler, og det er ret spændende at se, hvad de mon har fundet på i år. Det er jo egentlig ikke sådan, at jeg mangler julestempler, men jeg kan ikke stå for gode julemotiver, så vi får se, om der kommer nogle nye til samlingen.

Jeg har brugt dette kort, som inspiration til mit eget kort.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Fire korte måneder endnu

 1. Karina Beck says:

  Det er et flot jule kort i dejlige farver.
  Jeg glæder mig også til PTI julestemplerne kommer ; ) : )

 2. Charlie says:

  Monsterlækkert julekort – og nævn ikke ordet – jeg er FRYGTELIG slem til at købe julepapir, julepynt og alt der bare begynder med ordet jul…. =0)

 3. Nancy Thomas says:

  Beautiful card Cecilie. I have always loved those papers. It’s never too early to start on our Christmas cards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.