Farverig præmiere

K og jeg kom forbi en fin marokkansk butik i Groningen, og da vi begge ret godt kan lide mønstrene på de marokkanske fade, kunne vi ikke stå for at købe et med hjem. K havde sidste år et mindre fad med hjem fra Marokko, og det står permanent fremme i køkkenet, når det ikke bliver brugt. Det nye fad fandt straks sin plads midt på spisebordet, og hertil aften fik det så præmiere med indhold. Det ser da flot ud med en salat i – og med hjemmedyrkede tomater endda!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Farverig præmiere

  1. Et smukt fad og med en spændende salat – at der så ydermere er hjemmedyrkede tomater i – ja så kan det vel ikke blive meget bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.