2012 – dag 219-225

Jeg har fået en bestilling på bord- og menukort til et bryllup, så mandag fik jeg designet bordkortene, som heldigvis blev godkendt af brud og gom.

Efter at være blevet færdig med at male væggene i soveværelset blev det klart, at vinduerne virkelig også trængte, så dem gik jeg i gang med tirsdag. Som det kan ses skulle der lidt til at dække, men tredje gang var lykkens gang, og nu har vi fine hvide vægge OG vinduer i soveværelset.

Tirsdag aften samlede vi vores nye seng, og det var en fornøjelse at rede den onsdag morgen. Efter at have sovet på madrasser på gulvet i et par uger, var det herligt at sove i en seng igen.

Nu  blomstrer dahliaerne hos Schneiders-Obsthof, så jeg har været ude og klippe en fin buket af dahliaer i vilde nuancer.

Så kom vores fine hattehylde op og hænge igen; denne gang hænger den i soveværelset og fungerer mere som “installation” end direkte praktisk opbevaring. Men det skal der jo også være plads til.

Endelig har vi fået smukt sommervejr og lune temperaturer, og det er fantastisk dejligt.

Endnu en vidunderlig sommerdag, som jeg i høj grad brugte på terrassen, hvor jeg dels fik lidt skik på blomsterkasserne og dels fik spraymalet to af fire låger til vores så omtalte metalskabe.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to 2012 – dag 219-225

  1. Charlie says:

    Skønne bordkort – fed ide med den die du har brugt til navnet og der findes mange forskellige hjerter – men det du har brugt er et af mine yndlingshjerter. Skønne blomster og FINT soveværelse. God ny uge – hvor du sikkert også når en masse – du er jo SÅ flittig. =0)

  2. Vibeke says:

    Det er blevet SÅ lækkert, det soveværelse! Jeg synes, I skal søge om huslejenedsættelse, så meget som du vedligeholder 🙂

  3. Chris says:

    Det er virkelig et fint sove værelse. Hvor har I købt sengetæppet henne? Og til hvor meget?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.