Tak for hjælpen

Det var dejligt at høre, at min blog dukker op regelmæssigt til trods for problemerne bag skærmen. Nu er alle vanskeligheder vist løst, og jeg har bare et enkelt spørgsmål tilbage:

Kommenterer du mere eller mindre,
efter du er begyndt at bruge en blogreader?

Jeg skal gerne svare først selv: Jeg læser langt flere blogs, men jeg kommenterer også langt mindre. Ind imellem er der pludselig en masse ulæste (og dermed ukommenterede) poster i min reader, og så bliver det overvældende at få kommenteret. Men jeg prøver da at komme forbi og kommenterer ind imellem. Og så skal I vide, at jeg sætter pris på kommentarer fra jer.

Som lovet har jeg sammensat en lille præmie som tak for jeres kommentarer gennem den seneste uge. Jeg har valgt ting, som jeg selv er rigtig glad for at bruge: Mit favoritstempelsæt fra PTI, halvperler, mini-minibling, nåle med hjertehoveder, seam binding, rulleøjne og mit favoritbånd. Jeg håber, at vinderen også vil synes, det er ting, der er sjove at arbejde med.

Vinderen blev denne gang Karina Beck. Tak for dine mange søde kommentarer, Karina. Hvis du smider mig en mail med din adresse på cm@ ancema.dk (uden mellemrum), skal jeg sørge for, at præmien kommer af sted til dig.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tak for hjælpen

 1. Annette says:

  Jeg bruger jo blogreader – og kan slet ikke huske hvordan det var før….
  Jeg kommenterer glad og gerne og har en mening om det meste ….hihi. Kender du typen ? Og sådan har mit mønster været hele tiden.
  Jeg skriver lige så hurtigt som jeg snakker…..og lige så meget, og for mig er det ren afslapning at kommentere. Hvis altså jeg har ordentlig forbindelse til nettet.
  Jeg har en del faste, hvor jeg kommenterer konstant. Og det er jo som regel de samme, der kommenterer hos mig.
  Jeg bliver selv rigtig meget glad for en kommentar – og prøver at sprede glæde retur….

  Så altså er mit svar: Det er det samme.

 2. Karin Strandby says:

  Jeg må også indrømme at jeg kommenterer mindre, men forsøger at gøre det så spredt som muligt 😉

 3. Charlie says:

  Jeg har det nok lidt som min scrapsøster også på dette punkt – jeg har nogle FASTE – present company included – og dem hvor jeg klikker fordi jeg ser et nyt navn på en kommentar – men må samtidig indrømme at jeg har opgivet at komme hele vejen rundt da jeg jo både har egen blog og OSH bloggen at holde styr på. Men jeg prøver at få kommenteret og jeg bliver selv rigtig glad for de kommentarer jeg kan læse. (Faktisk er jeg nogen gange så nysgerrig at jeg også lige lader blikket løbe ned over de kommentarer der ligger foran mig i et indlæg – “rødme”..) =0) Til lykke Karina – det bånd kan du glæde dig til – jeg har også engang fået noget af det. SUPER mums.

 4. Karina Beck says:

  Hvor dejligt, at det blev mig, tak. Jeg glæder mig meget til at modtage og prøve det!
  Jeg kommenterer meget og jeg elsker at få kommentarer selv. Min blogliste er med til at gøre mig opmærksom på nye indlæg og er derfor også med til, at jeg kommenterer mere..
  God tirsdag aften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.