Projekt 11/52 i 2012: Fotoholder af korkpropper

Jeg samler på korkpropper – nu har jeg sagt det højt. Jeg drikker ikke selv vin, og K drikker som regel hellere øl, så det er forsvindende få flasker vin, vi får drukket på et år, men jeg samler alligevel på korkpropper. Heldigvis har jeg fået et par leverancer fra DK, så jeg har da en lille samling, som er tænkt til at skulle bruges i forskellige indretningsmæssige sammenhænge her i huset. Indtil nu har de nok mest været noget, vi flyttede rundt på med jævne mellemrum…

{photo credit}

Men det var indtil jeg fandt ovenstående idé, mens jeg travlede igennem Pinterest: Seks korkpropper bundet sammen med jutegarn fungerer som “bordkort”.

Det kunne jeg jo nemt genskabe, så jeg fandt mine korkpropper og noget jutegarn frem og satte i gang.

Det er næsten ikke nødvendigt at skrive det vel: Det her var virkelig enkelt, nemt og hurtigt. Og så er det endda noget, der ikke ødelægger propperne, så jeg kan skille dimsen ad igen, hvis jeg får en anden idé, der involverer korkpropper.

Da jeg ikke lige stod og manglede en bordkortsholder, ville jeg bruge korkdimsen til noget andet nemlig som foto- eller postkortsholder. Nu indgår den som en del af opdateringen af en forsømt vindueskarm, og jeg tænker, at jeg nemt kan skifte postkortet ud, som jeg nu skulle få lyst til det.

Jeg synes også, at det er ret sjovt at finde på måder at bruge ting, der ellers bare ville være endt som skrald. Det behøver jo ikke at være en permanent ting i vores hjem, men lige nu synes jeg det er sjovt at have en fotoholder lavet af korkpropper.

(og så kan jeg som et lille abberdabej nævne, at jeg skrev KORTpropper hver eneste gang, jeg forsøgte at skrive KORKpropper. Det er nok, fordi jeg oftere skriver kort trods alt.)

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Projekt 11/52 i 2012: Fotoholder af korkpropper

  1. Dorit says:

    Fantastisk idé, det se skønt rustikt ud… tror også jeg har lidt vinpropper liggende så’n lidt i køkkenskuffer og lign., har altid syntes det var synd af smide dem ud, da de jo kan minde en om en dejlig vin, man har drukket, og nemmere at gemme end flaskerne !

  2. Jeg har også engang samlet korkpropper, men denne ide er da både fin og let at kopiere. Jeg har så ikke det problem med at finde korkpropper, da både Bjørn og jeg gerne nyder de gode dråber. God weekend

  3. Anette/Netti says:

    Jeg så en anden ting at bruge dem til i Ungarn. Kom dem i et stor vinglas og stil det på bordet med bunden i vejret. På foden der nu stritter op i luften stiller du et fyrfadslys. Det så rigtig dekorativt ud.
    Men også en smuk måde du har fundet på. Måske jeg også skulle til at samle på korkpropper? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.