Kan du hjælpe mig?

Jeg har haft en del pc-problemer indenfor de sidste to måneder med et mailprogram, der crahsede, derefter en pc der stod af (jeg har måtte have en ny) og nu driller min hjemmeside. Så nu skal jeg bruge jeres hjælp – hvis der altså er nogen af jer tilbage. For at sikre mig at min side virker, vil jeg høre, om den dukker op i din reader, når der er nye poster? I løbet af denne uge vil jeg udgive forskellige indlæg, og blandt kommentarerne på disse indlæg vil jeg trække en vinder af en lille præmie.

I præmien kommer et af mine absolut favorit stempelsæt fra Papertrey Ink til at indgå, og dertil kommer lidt andre scrapsager, hvis vinderen er scrapper/kortmager – hvis ikke, finder jeg på noget andet naturligvis.

Så lad mig høre til at starte med: dukkede den post op i din reader i dag, og hvilken reader bruger du?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

17 Responses to Kan du hjælpe mig?

 1. Anne says:

  Hej Cecilie,

  Det var da en masse bøvl med elektronik – hvor træls for dig! Jeg vil gerne bidrage til hjælp;

  Der dukker troligt indlæg op i min google reader. Jeg er tilmeldt fast læser (hvis det skulle være af betydning for notificeringen) og jeg bruger google chrome som browser. På mobilen (hvor jeg bruger IE) får jeg også indlæggene i min reader.

  Jeg håber du finder kilden til problemet,

  God dag 🙂
  /Anne

 2. Jeg har ikke problemer med at få dine indlæg. Den reader jeg bruger er internet explorer. Jeg håber for dig, at du får løst dit problem.

 3. marianne birkmose says:

  Hej Cecilie.
  Længe siden :-). Har nu fulgt din blog de sidste 2 år, men ikke lagt kommentarer. Har selv været gået helt i stå på min blog, laver kort , men får dem ikke liiige fotograferet. Tænker at nu skal jeg tage mig sammen…. Vil igang igen, og måske , som dig, benytte min blog som en dagbog.
  Benytter Google, fik dit indlæg op under blogs jeg følger.

 4. Henriette says:

  Dit indlæg gik fint igennem hos mig, i Google reader 🙂

 5. UPS, knuz fra Maribi 🙂

 6. Annette says:

  Det lyder rigtig træls, som vi siger i Jylland; med de computerproblemer.
  Her dukkede du op i min Google-reader. Der står du lagde indlægget ud for 1 time siden.
  Dvs ca 09.25. Det er altid Googlereader jeg bruger.

  Kiggede også lige i Bloggers læseliste. Men der står du IKKE.

  Håber de svar kan bringe dig videre i dit (trælse) arbejde.

 7. Solveig says:

  Øvøvøv det er bare noget af det værste, pc’en skal altså bare virke.

  Jeg har heller ikke problemer med at se dit indlæg i Google Reader.

 8. Betina Olesen says:

  Jeg abonnere dig gennem bloglines, og der går du troligt igennem. Det eneste problem jeg har, og det er faktisk kun din hjemmeside jeg har det med, det er at jeg er nødt til at åbne helt op for dit indlæg, da ellers når jeg læser det i bloglines, så ligger teksten i din header???

  Hygg

 9. Dorit says:

  Ja, den virker nu, men der var en dag, hvor jeg ikke blev lukket ind på din side 🙁
  IT er supergodt, når det virker, men noget træls skidt når det går i udu !!

 10. Lina says:

  Yup yup, dine posts går fint igennem hos mig. Jeg bruger Windows Live Mails reader.

 11. Ditte says:

  Hej dig.
  Du dukker fint frem, som du plejer, på de sider der er knyttet til min blog, så ingen problemer der 😉 Det er skisme træls når lor… ikke bare virker, for så er det jo knap så brugbart.
  Håber det løser sig, snarest!
  Fedt at jeg pr. automatik er med i lodtrækningen om en præmie, blot ved at kommentere her hos dig, så krydser havd der krydses kan 😉

 12. @lfie says:

  Du kommer fint frem på min blogliste 🙂

  Håber at du får styr på dine IT problemer.

 13. Karina Beck says:

  Jeg har dig i min blogliste på blogger.com og der dukker du fint op.

 14. Jep du kommer fint frem i min Google reader og jeg følger som altid med….selvom jeg ikke kommenterer så ofte! 🙂

 15. Charlie says:

  Hej – jeg har dig i sidemenuen i min blogliste og der popper du fint op når der er nyt – senest med julestjerne i filt – jeg bruger Google Chrome. Og MUMS nogle lækre julekort du har gang i – men ved jo også du skal bruge MEGA mange. Knus

 16. Karin Strandby says:

  Har lige været væk fra pc et par dage, men kan se der er flere indlæg fra dig i Readeren 🙂 ingen problemer

 17. Hanneby says:

  Jeps du var også i min – Både dette og dem der er lavet efter … – og jeg er også på googlereader 🙂

  Dejilge ting du får lavet – men JULEkort .. der er ja ½ år til..

  dejilg dag til dig i det store udland

  Knus fra Hanneby.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.