Herzlichen Glückwünsch, Merle

Today Merle.de turns one and off course we needed to send her a card – no less so since we aren’t in Bonn on the day! We will miss celebrating one of our favorite little girls but we’ll do so once we are back from Sweden.

I knew I wanted to have birds on this particular birthday card seeing as Merle means black bird in French. So I drew out my Little Bitty Bird stamp set and set to googling it to find something cool to be inspired by. I found this cute card and knew that that was what I wanted to make. I didn’t change all that much: a different ribbon, more bling and a different way of doing parts of the sentiment.

I die-cut two of the Little Bitty birds in black cardstock, stamped them in white and in order for them to become black birds, I gave each of them a glittery orange beak. I love how they turned out and I am sure Merle’s parents will get the reference.

Vielen Glückwünsch zum Geburtstag, Liebe Merle!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Herzlichen Glückwünsch, Merle

 1. Anette/Netti says:

  Hvor er det et vidunderlig kort du har lavet. Lækre farver og de fugle er da for cute 🙂
  Rigtig god dag til dig.

 2. Leigh Penner says:

  Very pretty! I love the little house tucked in by the ribbon, in front of the tree!

 3. Charlie says:

  Nu er det at jeg er glad for at jeg kommenterer på dansk – hvis damen du har liftet fra skulle læse med for (hvisker…): jeg kan altså bedst lide dit kort – det er SÅ fint og detaljeret og en genial ide til lille Merle – og nu du er i Sverige – der hedder sådan en fugl en koltrast – det ved man jo aldrig om man får brug for en dag. =0)

 4. Kristii says:

  What a sweet card!!! I totally love the colors you used!! I love meaning behind the black birds! Fabulous!!! Also, Thanks for the link!!!! I totally appreciate it!!!

 5. Charlie says:

  ØHH er det med vilje du har slået kommentarerne fra i det fine nye indlæg med blomsterkortene?? Eller driller Google os nu igen – jeg har f.eks. mistet alle mine faste læsere for et par dage siden. Knus

 6. Pingback: Pop-up kort | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.