Caroline 1 år

Min svigerinde bestilte et fødselsdagskort til sin venindes datters fødselsdag, så jeg måtte i gang med et fint personligt kort. Jeg havde lige pinnet dette kort, og det valgte jeg at lifte, fordi jeg syntes, det var så fint som et børnekort. Det var ikke trivielt at lave solen på kortet, for jeg ejer ikke lige en kæmpe die i den form. Jeg udstansede i stedet bannerstykker lavet med PTI’s Banner Builder dies samt en stor cirkel, og derudfra byggede jeg en skabelon, som kunne gøre det ud for solen. Jeg valgte et lidt mindre støvet look og klarere farver, men ellers holdt jeg mig nær det oprindelige korts udseende.

Jeg ligger heller ikke lige inde med glimmer-swirls, så jeg lavede dem i frihånd med mini-glimmer fra en lokal hobbybutik. Også det lille “banner” med navnet er tegnet i hånden og derefter skåret ud. Bogstaverne er lavet med PTI’s Block Alphabet die, og det var heldigt at barnet ikke hed noget, der var længere end Caroline.

Der var meget “håndarbejde” involveret i dette kort, men det var også rigtig sjovt at nusse med. Og så er jeg ret begejstret over, at det er så anderledes end de kort, jeg normalt laver.

—0—

My sister-in-law had a special request for a card for a friend’s daughter and I wanted to create something fun and exciting for the little girl. I had pinned this card and I decided to lift it. I didn’t have a die that could make the large sun so I had to construct a template using a die-cut circle and die cut banner pieces from PTI’s Banner Builder dies. Thankfully I now have the template should I decide to make more cards like this.

I didn’t have any bling swirls but I really wanted to add some to the card so again I had to come up with a solution: I hand-drew the swirls and then added small pieces of bling along the lines of the swirls. I also drew and cut the “banner” for the name by hand. The letters spelling the name was made using PTI’s Block Alphabet die.

While there was a lot of “by the hand” work involved in this card, it was also really fun to make and I love that it is so different from what I normally do. I hope Caroline likes her card as well.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Caroline 1 år

  1. Super super flot kort. Og lækker ny “stil” fra dig. Jeg må desværre indrømme at jeg ikke er så god til at huske din blog, da jeg ikke kan finde ud af at blive fast læser. Måske kan du hjælpe. Jeg husker dig når jeg støder på din blog på andre`s blog lister. Ærgerligt for jeg synes du laver de fineste ting og jeg syntes det er fedt at der ikke kun er scrap/kort “på programmet” men at jeg også kan følge dit/jeres liv syd for grænsen. KH 10na

  2. Karina Beck says:

    Lækkert sommerkort.

  3. Line Thy says:

    Caroline synes, at kortet var rigtig fint! Det var helt sikkert et hit med de klare farver, og hun prøvede straks at hive i både en sky og navnebanneret 😀

  4. Pingback: Caroline 2 år | @ Cecilie

  5. Pingback: Caroline 3 år | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.