Blød vandmelon

Hvis du er scrapper, kender du sikkert godt det fænomen, at man køber et eller andet pynt, som ser så fint ud – og så ender det med at ligge rigtig længe, fordi det alligevel ikke er så nemt at få brugt. Sådan gik det med en pakke Basic Grey filtpynt, som jeg købte for nogle år siden. Jeg har vist brugt alle delene bortset fra en skive vandmelon, som jeg simpelthen ikke vidste, hvordan jeg skulle få brugt. Da jeg fandt den, mens jeg ryddede op i sagerne, besluttede jeg, at nu skulle det være, så jeg googlede “card watermelon” eller noget i den retning, og derved fandt jeg dette kort.

Det var et rigtig nemt og hurtigt kort at lifte, og nu har vandmelonen fundet sit endelige hjem på et kort. Udeover melonen har jeg brugt hvidt karton, lidt pink papir, en KI Memories brad og noget seam binding. Teksten er fra PTI’s Tiny Treats: Birthday.

—0—

I lifted this card because I wanted to use an old Basic Grey embellishment that had just be lying around. It was a very easy card but I was happy to be able to make the embellishment leave my stash and become something “useful” instead.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Blød vandmelon

  1. Charlie says:

    Sikke et enkelt og alligevel SUPERSØDT kort og godt den vandmelon kom videre inden den overskred sidste salgsdato – var helt bange for at åbne dit indlæg da jeg så overskriften – for jeg husker jo stadig det indlæg med eksploderet grød i mikroen – så troede det var en vandmelon der var gået hul på i køleskabet eller noget. =0) Vi vil savne dig ved scrapbordet på lørdag – men sender cyperknus herfra og sydover! Søndag “ses” vi jo på nettet!

  2. Kristii says:

    So very cute!!! Love the watermelon and the bow is perfect!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.