2012 – dag 170-176

Mandags billede sidder fast i min knap-så-smarte-smartphone, men det er da taget i det mindste…

Tirsdag fik jeg endelig løst problemet med at have kuglepenne liggende rundt omkring ved at sætte en lille dåse op på køleskabet.

Onsdag skete der en lille katastrofe: Min thetaske tabte sit håndtag. Faktisk skete ulykken, da jeg løftede i tasken men heldigvis tabte jeg den ikke. Tasken fungerer nogenlunde stadigvæk, men når man bor på tre etager og drikker meget the, er det altså rart at kunne bære thepotten rundt.

Jeg fik en lækkert salat til min aftensmad (K var ude med arbejdet) og på den var der blandt andet hjemmedyrkede ærter, estragon og basilikum. Ums, det er lækkert at kunne plukke ting frisk fra haven.

Det er svært at tage billeder af en stemning, men fredag aften var der meget meget stille i Bonn. Det tyske landshold spille kvartfinale mod Grækenland, og indtil kampen var slut, var der virkelig stille i byen. Vi holdt vist alle sammen vejret. Nu venter semifinalen…

Lørdag stod på en tur i byen sammen med K, hvor vi bl.a. købte rabarber til konservering. Ud af tre kilo fik vi 1 kg i fryseren, 4½ glas rabarberchutney, 1 glas rabarbersyltetøj og 1,25l rabarbersaft. Ikke noget dårligt resultat. Derudover henkogte jeg også en del ferskner, hvilket er noget nyt. Så må vi se, hvordan de smager til vinter.

Søndag fortsatte jeg arbejdet i køkkenet, men denne gang med oprydning og sortering af sylteglas og viktualievarer. Det er meget rart ind imellem at få en fornemmelse af, hvad man egentlig har på lager. Jeg tror, vi kunne spise mange dage på de ting, der er på lager.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to 2012 – dag 170-176

  1. Stine Lang says:

    Hej Cecilie, så lige billedet at din thetaske uden håndtag. Hvor gammel er den? Vi har 1 års gratis standard garanti, men ellers finder vi ud af noget hvis den er ældre.

    Bedste hilsner

    Stine

    Ps. Fin blog du har!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.