Vintage buttons

Sarah har nogle helt andre Papertrey Ink stempler, end jeg har deriblandt Button Boutique. Min kort- og scrapstil er jo ikke super vintage-agtig, men ind imellem er det sjovt at rode med den stil også. I mine hænder bliver det som regel stadig relativt enkelt. Til disse kort lod jeg mig inspirere at dette kort, men valgte en meget mere afdæmpet farvekombination.

Knapperne stammer fra et glas med ældre knapper, jeg tidligere har fået af Liza, og det var ret lækkert at have knapper, der lige passede i temaet. Jeg gjorde desværre den fejl, at jeg ikke syede knapperne fast, og det fortryder jeg lidt nu. Når jeg skal bruge de sidste par knap-skiver, skal knapperne sys på, for så sidder de bedre fast.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Vintage buttons

 1. margit bloch says:

  Ej nogle gode eksepler til brug af alle mine gamle knapper…
  Mons tro ikke man kan lave en “knap-bagside” på PC’en som ligner…
  Det tror jeg må prøves…
  Hvor er du go’ til at finde sjove idéer rundt omkring på bloggene… =0)
  Tak fordi du deler dem med os ;o)
  …og tak for din søde hilsen… skal nok få smidt en opdateret mail afsted inden længe ;o)
  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.