Merles æblekinder

De her fabelagtige billeder af Merle.dk måtte naturligvis scrappes, for de er bare ikke til at stå for. Heidi havde selv lagt dem på familiens blog under titlen æblekinder, så det var der, jeg tog udgangspunkt. Layoutet er baseret dels på Got Sketch #71 og dels på et af eksempellayoutene til skitsen (det af Wendy McKee). Baggrunden er et Basic Grey diecut papir; sådan et af dem, jeg har alt for mange af fra min tid hos Lifetime, men har haft svært ved at få brugt. Derudover gik jeg i gemmerne for at finde papirer, der matchede Merles trøje, så der er brugt papir fra Echo Park, Pink Paislee, KI Memories (papirer jeg faktisk også brugte, da Bertram var lille) og My Mind’s Eye. Derudover har jeg grebet til thickers og nogle stickers.

Til min store fortrydelse var det æble, jeg havde på lager, i helt forkerte farver, så jeg brugte det som model for mit eget paper piecede eksemplar. K brast min boble, da han så layoutet, fordi han mente, at den enten hed “Merles kinder” eller “Æble-Merles kinder”. Oh well – jeg kan godt se, hvad han mener, men så må det hedde “Merles kinder” og så har det et æbletema… Merles sommerfugle har flagret rundt på siden og er dels landet i venstre hjørne og dels her på titlen.

Jeg vidste, at jeg havde nogle Jillibean Soup stickers med et æbletema, så de måtte i sving i denne omgang. Normalt sætter jeg dato på siderne, men jeg har ikke kunnet finde den præcise dato, da jeg har slettet billedet fra min pc, så den må Merles forældre selv fylde i.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Merles æblekinder

 1. Annette says:

  Hvor er det smukt !
  Jeg så lige teksten som Merles æblekinder – inden jeg læste din tekst til indlægget….
  Det var mit billede i hovedet – hvis du kan bruge det i din argumentation….hihi.
  Jeg var også lidt ukoncentreret, for jeg tænkte på, hvordan i alverden du havde lavet det flotte baggrundspapir……..Nå, så dygtig var du altså heller ikke. Haha
  Det er utroligt flot og så velvalgt til dette layout.

  Merle er altså et oplagt scrapemne, så fotogen og charmerende.
  Så fine farver du fandt frem til søde bluse. Det matcher bare så fint. Og så er dit æble bestemt anstrengelserne værd.

 2. maria says:

  Wow et super lækkert LO :0)

 3. Anette/netti says:

  Superskønt layout du har fået lavet i helt din egen stil. Jeg elsker den 🙂
  Sjovt at hun hedder Merle – det kender jeg en labrador der hedder..fnis.
  Men uanset så er det nu et sødt navn 🙂

  Kan du have en dejlig weekend 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.