Louise 30 år

Min kusine, Louise fylder 30 år i dag, og naturligvis skulle hun have et kort på dagen (håber at både Deutsche Post og Post DK har villet samarbejde). Til dette kort har jeg leget med Papertrey Inks nye Movers and Shakers stempler og den matchende zipper die.

Zipper dien er en super fed idé, og jeg kommer til at lave mange kort med den. Man udstanser helt enkelt en skive papir med den perforerede linje i, stempler en hilsen på dette papir, monterer endnu et ark papir under det første og stempler en hilsen under der hvor der er perforeret. Modtageren kan så rive den lille strimmel papir væk og afsløre en skjult hilsen under den. Det er da en sjov effekt. Se mere om Movers and Shakers her.

Jeg har en forkærlighed for kort med skyer, og så er det passende at bruge andre flyvende objekter på kortene. Her har jeg brugt en lille luftballon fra PTI’s Tiny Treats Birthday, som faktisk ret ofte griber ud efter.

Til lykke med dagen, Lus

– det handler ikke om at tælle årene, men om at lade årene tælle.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.