Glædelig jul…

Okay – det var måske lidt tidligt, men der er syv måneder til juleaften i dag, så jeg blev inspireret til at sidde og rode lidt med julekort, da jeg stod alt for tidligt op i morges. Jeg kiggede i Papertrey Inks folder på Pinterest, hvor jeg faldt over dette kort, som jeg måtte lifte i min egen udgave.

Jeg brugte Basic Greys juleserie fra sidste år, som jeg faktisk ikke var ret vild med, da jeg fik den hjem. Men jeg tror måske, at cluet er at bruge den i små mængder som her. Derudover har jeg brugt Papertrey Inks Christmas Poinsettia dies og Tag Sale #5 die. Taggen har jeg stemplet med et Hero Arts baggrundsstempel og teksten er fra en af de danske scrapbutikker. Endelig har jeg brugt seam binding, jutegarn og en lille bjælde.

Jeg købte kun diene til julestjernerne og ikke de tilhørende stempler, men det er relativt nemt lige at tegne de udstansede figurer op med en hvid tusch. Ret enkelt og meget effektfuldt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Glædelig jul…

  1. Karina Beck says:

    Når man bliver meget inspireret, skal man også slå til med det samme ; )
    Lækkert julekort.

  2. Eydna says:

    Flot kort! Hvor køber du seambinding henne? Ved du hvad det hedder på dansk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.