Gentænkt kort

Sidste forår lavede jeg kortet herover til en Kortskissen-skitse, og jeg har siden haft det liggende. Det kan ikke bruges til OSH, fordi der er masser af glimmer på, og jeg sender ikke så tit “Du er min stjerne”-kort med pink til min mand…Jeg kan egentlig meget godt lide kortet, men det virkede tydeligvis ikke til mine kortbehov.

Så jeg kom på, at jeg da bare kunne ændre det stemplede motiv, så kortet kunne bruges i en anden anledning. K’s moster har for længe siden bestilt et antal kort fra mig, og nu kommer moster til Bonn, så jeg har haft travlt med at lave et udvalg til hende at vælge imellem. Med dette i tankerne blev kortet ændret til et til-lykke-kort, som man trods alt nemmere kan bruge. Og faktisk kan jeg bedre lide den nye udgave af kortet, fordi der er mere farve og endnu mere dybde i det end i den første udgave.

Jeg har fået lov at låne Sarahs Blooming Button Bits stempler, indtil vi ses næste gang midt i juni, og det skal naturligvis udnyttes. Jeg valgte at holde kortet i sort, hvid og pink nuancer, og derfor er blomsternes stængler stemplet i sort. Knapperne ser røde ud, men de er mørkt pinke. Teksten er lavet med gamle rub-ons, som jeg havde glemt alt om i en periode, men som jeg tror, jeg skal til at bruge noget mere til danske tekster på kort.

Er du nogensinde gået tilbage og har ændret på et projekt på denne måde?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.