Ask 2 år

I dag fylder min kusine, Louise OG hendes søn Ask år. Ask bliver to, og hvad finder man på til en to-årig, når man har et begrænset antal børnevenlige stempler på lager? Ja, jeg vender ofte tilbage til et af mine ynglingssæt fra Papertrey Ink, nemlig Fly Away med den fine gamle flyvemaskine med banneret blæsende efter sig.

Jeg lavede kortet, mens Sarah og Jacob var i Bonn, og Sarah har PTI’s Postmark stempler, som jeg besluttede, at jeg måtte forsøge at bruge til noget. Jeg fandt October Afternoons Boarding Pass serie frem og gik i sving. Det var sjovt at lave et kort med et så klart rejsetema, også selvom jeg har fundet at Boarding Pass er væsentligt sværere at bruge, end jeg havde ventet. De små skyer fik en omgang chalk, så de kom til at stå mere frem, og flyet sidder naturligvis på 3d-puder, så kortet for endnu mere dybde og dimension. Asks navn er lavet med et PTI alfabet, og jeg er dybt imponeret over, hvor langt alfabetdies er kommet, siden jeg købte mit første QK-alfabet for en mindre formue…

Til lykke med følis, Ask

– håber du får en flyvende god dag!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ask 2 år

 1. karin strandby says:

  Altså!!!! Cecilie, du bliver da ved at vise så lækrefra den shop….. jeg har holdt mig i skindet indtil nu, men det bliver kun sværere!!!
  Totalt fede kort!!

 2. Karina Beck says:

  Lækkert kort. Det er da også nogle rigtig skønne materialer, både papirer og stempler/dies!.
  God søndag.

 3. margit bloch says:

  Ejjj… super lækre kort du også har lavet… og den flyver bliver garanteret modtaget med glæde af den lille mand ;o)
  Go’ søndag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.