2012 – dag 121-134

Efter en tur omkring Zollamt kunne jeg triumferende bringe mine nye Papertrey Ink stempler og dies hjem. Det er altid en fest!

1. maj var en fridag for K, og vi havde et lille rengøringsprojekt, som skulle overstås. Ikke ligefrem arbejderskamp…

Fordi det er skudår i år blev birketræerne ikke kun sat op af herrerne, som frier til damerne, men også omvendt. Og det betyder faktisk, at der står birketræer helt andre steder, end der har gjort de andre år.

Signe og jeg var på Floriaden torsdag, og jeg er meget trist over at sige det… det var en skuffelse. Jeg har et årskort, så nu er jeg jo nødt til at vende tilbage og se, om det bliver bedre i løbet af sæsonen.

Jeg har efterhånden skud af en del forskellige ure. Dette står i vores badeværelse, og jeg nappede skuddet mens jeg børstede tænder. Bedre sent end aldrig.

I alt for vådt vejr var Signe, K og jeg en tur i Koblenz. Det er en hyggelig by, Deutsches Ecke er fint, men øv hvor det regnede. Heldigvis havde vi en rigtig hyggelig dag alligevel.

Signe havde ønsket sig snitsler, så det skulle hun naturligvis få. Vi endte med at være på bryghuset til spis-hvad-du-kan-snitsler, så her er Signes anden servering.

Gad vide, om jeg bliver upopulær med dette billede…? Signes sidste dag i Bonn var en rimelig fin dag, og vi var en tur i byen for at shoppe asparges og spise frokost.

Tirsdag var jeg til vegetarisk cooking demo hos Andreea. Den bedste ret var helt sikkert denne super cremede men lette aspargessuppe.

Onsdag kom min første fotobog fra blurb.com, og både K og jeg var virkelig imponerede over kvaliteten, så det bliver ikke den sidste fotobog.

Selvom foråret har været sølle i Bonn, så gror terrassen så småt til. Noget af det, der gør mig mest begejstret i år, er, at vores lavendler fra Provence kommer igen og har sat blomster.

Torsdag aften fortalte K mig, at han havde planlagt en week-end for os i Paris, så fredag eftermiddag kørte vi til forstaden Nanterre, hvor vi havde to overnatninger.

Lørdag var vi på 14½ times sightseeing i Paris, og vi fik bare set så meget. Det var en skøn, skøn dag.

Selvom vi var lidt flade efter vores maraton-lørdag, skulle vi da udnytte søndagen, så vi nåede blandt andet forbi Eifeltårnet, inden vi kørte hjem efter en fantastisk Paris-week-end.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to 2012 – dag 121-134

  1. Anette/netti says:

    Sikke nogle spændende dage du har haft 🙂 Jeg havde helt glemt det med birketræerne. Sjov tradition.
    Skønt at se at det også kan være dårligt vejr sydpå ;o)
    Lækre stempler du har købt – jeg er SÅ misundelig :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.