Sommerfest i børnehaven

Jeg havde fundet dette layout på Pinterest, og jeg var ret begejstret for designet, så jeg måtte i gang med at lifte. For et par uger siden bestilte jeg nye papirer blandt andet nogle ret fede My Mind’s Eye-papirer, som ligner slidt træ. De papirer bestilte jeg specifikt med Bertram-layouts i tankerne, så det var jo oplagt at finde dem frem nu.

Jeg mixede MME-papirerne med papirer fra Echo Park (også købt med Bertram i tankerne) og Teresa Collins, som understregede det drengede udendørsfeel, som jeg søgte at opnå med layoutet. Jeg holdt mig ret tæt til det originale layout, så der kom både nål og banner i venstre hjørne. Banneret er lavet med en PTI die, og jeg valgte at lave bannerstykkerne i forskellige størrelse, hvilket jeg egentlig synes, gav en sjov virkning.

I går ryddede jeg op på mit scrapværelse, og jeg genfandt min dymomaskine, som kom i brug i dag. Derudover fandt jeg også den her gummidims fra October Afternoon; jeg tror ikke, jeg havde regnet med at få den brugt, men her var den lige i øjet. Elsker når ting bliver brugt!

Knappen er fra et glas med gamle knapper, som jeg har fået sidst Liza var i Bonn, og den passede til tema og i farverne. Jeg lod en dymostribe forsvinde bag billedet, og fordi det første ord var Bertram, synes jeg nemt, man kan forestille sig sammenhænge mellem de to dele af dymostrimlen (den anden del siger: godt humør).

Køber du nogensinde papirer (eller dims) med en bestemt person eller bestemte billeder i tankerne?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sommerfest i børnehaven

  1. Karina Beck says:

    Lækkert drenge layout. Jeg er også vild med de papirer der ligner slidt træ fra MME.
    God weekend.

  2. Charlie says:

    Et perfekt og lækkert drenge LO og hold da helt op hvor han er blevet en stor dreng. Godt du har taget Dymoen til nåde igen for det er tit en fed effekt. Jeps jeg køber tit noget med en bestemt person i tankerne – det bliver desværre bare tit ved tanken. Men inden sommer har jeg besluttet at der skal være taget hul på lidt LO’s igen – skal bare finde et sted med tilbud på tid. TAK for det fine kort du sendte til mig – det blev jeg glad for – og hvis jeg allerede har skrevet det en gang – så er det bare tegn på jeg blev RIGTIG meget glad (og IKKE fordi jeg er en gammel nisse der ikke kan huske det). =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.