Nu uden pc

Der er sket en katastrofe: Min pc er død… Det er virkelig skidt, når man som jeg er så afhængig af min pc. Jeg vidste naturligvis godt, at jeg brugte min pc meget, men når den ikke længere virker, mærker man det for alvor. Jeg håber at få en ny inden længe, men indtil da bliver bloggen noget svær at holde opdateret. Æv!

This entry was posted in Ubesluttet. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nu uden pc

 1. Annette says:

  Det er virkelig trist at høre. Og som så meget andet, er det først når tingene ikke fungerer, at vi opdager, hvor meget de er værd.
  Mit net fungerer ikke – og det er altså også træls, hvis du kan bruge andres elendighed til noget …..
  Jeg håber, du kan få repareret eller få en ny computer inden længe. For jeg kan godt forstå, hvis du føler dig handicappet.
  God påske til dig og K – trods alt.

 2. Charlie says:

  Øv – det gjorde min jo også lige for nyligt – men den kunne altså repareres – fik bl.a. skiftet en RAM -blok som kun var på 250MB til en på 1,2 GB og det hjalp. Jeg mistede desværre nogle billeder i processen – men sådan går det når man ikke får taget back-up ofte nok. Jeg har jo nye billeder flere gange om ugen – og det orker jeg ikke at back-uppe hele tiden. PØJ PØJ med dyret eller et nyt hvis det ender med det. Knus og God påske.

 3. Ditte says:

  Det gør mig ondt, glæder mig til du vender tilbage. God påske 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.