Merle – kort og godt!

I formiddags klagede jeg til K over, at jeg havde for mange scrapsager liggende, som jeg ikke får brugt. Vi blev enige om, at den bedste måde at gøre noget ved det problem var – tja, at bruge tingene! Jo, jeg kunne da forsøge at sælge nogle af dem, men der er mange af dem, der kommer fra halve pakker mm, så det er nok ikke så oplagt med et salg. I stedet gjorde jeg alvor af det og satte mig til at scrappe. Jeg valgte et billede af Merle.dk, og så legede jeg ellers bare med alt muligt dims. Det var dejlig frigørende bare at lege og ikke være alt for alvor i mit design. Det er længe siden, jeg har scrappet på den måde – uden skitse, uden at lifte bare freestyle.

Det er umuligt at nævne alle de ting, der er brugt, men har kan da nævne nogle af dem: papir fra Bella Boulevard og Echo Park, stickers fra Echo Park, Basic Grey og October Afternoon, dims fra bl.a. KI Memories, Basic Grey og Scenic Route. Derudover har jeg brugt Tiny Tags fra Papertrey Ink, en filtdims købt i Holland for nogle år siden, baker’s twine, filtsommerfugle, bling med mere.

De gule prikker på filtranken er rester fra de små Basic Grey, der staver “kort og godt”, og jeg synes, det var alletiders at bruge selv den del.

Tre små Tiny Tags er hængt op på det lilla baker’s twine med nogle metaldimser, der er fra Making Memories og købt i 2005 eller 2006; man skal aldrig sige aldrig… Måske kommer jeg en gang igennem hele lageret?

Skyerne er printet ud for et par år siden, så nu var det på tide at fyre dem af. Sommerfuglene har jeg også haft liggende længe, men det her var de to sidste, men de var perfekte som de sommerfugle, der skal på Merles layouts.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Merle – kort og godt!

 1. Karina Beck says:

  Flot farverigt layout og ja masser af skønne dimser. Hvor er det ærgeligt, at du bor så langt væk, jeg ville da gerne kigge i dine rester ; ) : )

 2. margit bloch says:

  FANTASTISK… hvornår kommer du og dykker i mit lager???
  Jeg er SÅ dårlig til at bruge “dims”… og du er SÅ GO’… det er snyyyyyddd…
  Super, duper lækkert LO af et af Jordens små mirakler… hun er bare så kær…
  Og sikken en fotograf der har været involveret… ;o)
  WAAUUUU….
  knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.