Kort til Jacob

I januar (ja, ja, det er længe siden) fik Julie, Johanne og Laura lillebror Jacob, og vi havde kort og gave med hjem til dem / ham, da vi var hjemme i marts. Jeg kan ret godt lide Papertrey Inks Tiny tags til babykort, og til dette kort liftede jeg Melissa Phillips kort. Papirerne er October Afternoons Rocket Age, som er vidunderlig til alt muligt, fordi farver såvel som mønstre er virkelig lækre.

Tørresnoren er fuld med små tags stemplet med to forskellige Tiny Tags sæt og pyntet med knapper fra October Afternoon og lidt bling.

Båndet er købt hos Ribbon Girl, og det er bare SÅ lækkert. Det er noget af det bånd, som man sidder med og tænker: Nænner jeg at bruge det… Det eneste svar, der kan være, er JEP! Vi køber jo tingene for at bruge dem, og det er godt nok lækkert at bruge gode sager.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Kort til Jacob

 1. Ditte says:

  Det kort er bare så flot. Jeg er også pjattet med Tiny Tags fra PTI, og må sige din kombi med Rocket Age, virkelig er guf for øjnene.
  Rigtig god weekend!

 2. Ditte says:

  PS: Ej altså, havde du behøvet at linke til Ribbon Girl? 🙂
  Sikke et skønt site, men fik pakke fra US sidste fredag, og lagde en ordre hod Dani Peuss i går, så kan jeg tillade mig det? (mest et spørgsmål til mig selv!!!)

  • Cecilie says:

   Det kan du da – Ribbon Girl er et super sted at handle bånd, de er søde og nemme at kommunikere med, de sender tingene lynhurtigt og portoen er til at have med at gøre. Jeg vender jævnligt tilbage 😉

 3. Karina Beck says:

  Det er et rigtig lækkert kort! Dejlige farver og pynt.
  God weekend.

 4. Charlie says:

  WAUW hvor det er lækkert, nuttet, sødt, fint, , , – “fill in the blanks”. Og superlækkert bånd. Det kort har da helt sikkert vakt jubel.

 5. Sarah says:

  Det er bare super lækkert.
  Jacob spurgte mig i går om jeg havde kigget på din blog for det havde han og han synes at kortet var rigtig flot! (ihh glemte at spørge om jeg så ikke skulle bestille de stempler og dies der var brugt!).
  Hav en god weekend.

 6. @lfie says:

  Skøøønt drengekort – fed detalje med tørresnoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.