Kondolencekort

Det er ikke nemt at lave kondolencekort, men på den anden side tænker jeg, at det måske er nogle af de kort, der er bedst at modtage: At få et kort fra et andet menneske, når man er i sorg, ændrer givetvis ikke på sorgen, men det gør da, at man ved, at der er nogen, der tænker på en. Jeg har haft brug for at sende et kondolencekort i denne uge, da en bekendt (og med-FN-ægtefælle) her i Bonn har mistet sin far.

Da jeg vidste, at jeg ville bruge PTI’s Botanical Silhouettes, googlede jeg sættet og fandt denne fine serie kort, som blev udgangspunktet for mit kort. Jeg synes, at Botanical Silhouettes er et ret perfekt stempel sæt til all round kort, og jeg finder, at jeg tit griber ud efter netop dette sæt.

Jeg er ret vild med effekten af de hvide kanter på kraft papir, og det er noget, jeg skal bruge mere (jeg glemmer, at jeg synes, det er flot). For at give kortet lidt mere dybde har jeg sat sorte blingsten i midten af de stemplede blomster.

Hvad stiller du op, hvis du skal bruge et kondolencekort?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Kondolencekort

  1. Charlie says:

    Det blev rigtig fint. For at svare på dit spørgsmål så grubler jeg også længe og så laver jeg det – for når jeg kan lave kort til folk i glade stunder skal de ikke have et købekort ved de triste anledninger. Men du har ret – det er ikke de nemmeste kort at lave – men meget vigtige. God ide med hvid sværtekant på kraft – det må jeg huske. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.