Hallo hallo

Billedet af Alma, der taler i Sus’ telefon, har ligget klar til at blive scrappet længe, men jeg har ikke kunnet finde ud af at få det scrappet. Da jeg spottede dette layout af Vivian Masket, tænkte jeg, at det måtte være et layout, hvor billedet af Alma kunne bruges. Som sagt så gjort. Det er et super enkelt layout, men jeg er ret vild med kombinationen af kraft papir og mønstrede papirer i skrappe farver; det skal jeg bruge mere af, tror jeg.

Jeg har brugt papirer fra Echo Park, stickers fra October Afternoon og Basic Grey, KI Memories brads, journaling card fra OA, dies fra PTI og Spellbinders samt en Martha Stewart punch til sommerfuglene.

Som de eneste elementer har sommerfuglene fået lidt chalk på kanterne, så de træder tydligere frem. Jeg har sat dem fast med lim og 3d-puder. Der er puder på midten af dem, og så er bunden af deres vinger limet fast. På den måde synes jeg, det kommer til at se ud som om de er ved at lette.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hallo hallo

 1. Annette says:

  Hvor er det et flot layout med Alma. Flot kombination med kvistkarton og så de skrappe farver. Jeg er vild med skitsen, og også lo’et hvorfra du har liftet.
  Jeg vil tillade mig at lifte dig/jer, i forbindelse med en opgave jeg skal lave til andre scrappere i maj måned. Dette layout/skitse er lige det, jeg har søgt efter et stykke tid. Kan ikke forklare mere nu, for jeg ved jo ikke, om “de andre” læser med her….hihi.
  Så tak for hjælpen….og god dag.

 2. Charlie says:

  Hvor er det et SKØNT LO – og det ser kanon godt ud med de små trekanter og de mønstrede bogstaver. Lille Alma skal nok blive en “telefonpapegøje” så glad hun ser ud til at være for at snakke i telefon. Knus – i morgen skal jeg på job igen for først gang i denne måned – altså jeg har arbejdet hjemme i over 1 uge – faktisk i MANGE timer de sidste 3 dage pga deadlines – men nu skal jeg både op – lave øvelser – i bad – have tøj på og afsted – UHA jeg må vist tidligt i seng i aften.

 3. Karina Beck says:

  Super sødt også. Dejlige farver og billed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.