Genopstandelsen

Tak for jeres sympatitilkendegivelser i forbindelse med min pc’s livslede. Jeg kan med den allerstørste glæde fortælle, at min laptop er genopstået fra de døde, hvilket må siges at være en passende bevægelse her i disse påsketider. Som min mormor sagde: “Langfredag var en bitter dag, men skøn var påskemorgen.” Jeg behøvede nu ikke vente helt til påskemorgen med at få liv i laptoppen, men lad det nu ligge. Faktum er, at vi er i gang igen her i Bonn, og det er en fornøjelse! Fordelen ved dette lille intermezzo er, at jeg har lært min smartphone væsentligt bedre at kende: Nød lærer som bekendt nøgen kvinde, at spinde – eller i mit tilfælde: PC-død lærer computerløs kvinde at smartphone (det er vist IKKE et ordsprog, der tager hold og bliver en klassiker…).

Men med pc’en genoplivet vil jeg skynde mig at ønske jer alle sammen en fortsat dejlig påske – jeg håber, at I nyder den med mennesker I holder af.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.