Berlin kapitel 4

Fredag var sidste dag i Berlin for mit vedkommende, for jeg skulle mødes med K i Hannover fredag eftermiddag. Vibeke og jeg havde bestilt plads til sen morgenmad hos Käfer – tagrestauranten i Reichstag. Inden vi nåede så langt, måtte vi dog omkring hovedbanegården med min kuffert, men heldigvis går det ret nemt med Ubahn og S-tog.

Vi nød vores brunch på toppen af Tysklands parliament, og selvom det var turens dyreste måltid (45€ i alt for to, så det var jo bestemt ikke landevejsrøveri), så var det også pengene værd. Udsigten var super på trods af dårligt vejr, maden var superlækker og Fosters kuppel er smuk. Alt i alt en dejlig brunch som afslutning på en rigtig hyggelig ferie.

Tak for turen, Vibeke. Jeg glæder mig til Berlin, når vi er 85 ;o) Men hvor skal vi hen næste gang?

——————-o——————-

Fra Berlin tog jeg toget til Hannover, og det var fuldstændig uproblematisk – da jeg altså først sad i toget. Nøj, hovedbanegården i Berlin er stor og vild med mange lag og muligheder. Det er jo egentlig fedt, at der faktisk er noget at se på, når man som jeg kommer alt for tidligt til sit tog og skal vente 1½+ time på at komme af sted. I Hannover ligger vores hotel 3 minutters gang fra hovedbanegården, så det kunne heller ikke have været ret meget nemmere at finde det, få værelset og slappe lidt af, mens jeg ventede på, at K skulle komme til Hannover. Nu bliver der to dages sightseeing med K, inden vi vender hjem til Bonn søndag aften, så hæng med lidt endnu.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Berlin kapitel 4

  1. Dorit says:

    Tak for fin beretning og flotte billeder om Berlin !

  2. Vibeke says:

    Selv tak! Det var som altid hyggeligt.
    Mit hoved er ikke helt landet endnu, så hvor vi skal hen næste gang ved jeg ikke, men det skal da helt sikkert være et sted, hvor der kan nørdes historie i rigt mål 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.