2012 – dag 114-120

Sent mandag kunne jeg med glæde konstatere, at min Papertrey Ink ordre var sendt på vej mod Tyskland. Uh, det er altid spændende – og lidt træls – at vente på sådan en ordre.

Det har været en scrap-uge, og det har jeg hygget mig rigtig godt med. Der går lidt for lang tid imellem, at jeg får scrappet, men jeg nyder det, når jeg så kommer i gang.

K kom hjem med tulipaner til mig mandag, og det var lige, hvad jeg trængte til – og så er tulipanerne bare så fine.

Torsdag stod i OSHs tegn for mit vedkommende: Jeg fandt nogle Basic Grey stickers og papirer frem og satte i sving. Da dagen var slut, havde jeg fået brugt en masse ældre men stadig fine sager, og resultatet var 30 kort til OSH. Ikke så tosset endda!

Mere scrap… Det har været rigtig ringe vejr i det meste af ugen, og så er det oplagt at få noget scrap fra hånden.

Lørdag var vi en tur i Holland, og vi kom ud og så noget nyt: Et ret sjovt og anderledes klitlandskab.

Søndag bød på alt muligt vejr, men blandt andet fint vejr i nogle timer hvor jeg var på terrassen. Med udsyn til en dejlig solnedgang sad K og jeg og lagde lidt planer for årets sommerferie, som primært skal gå til Kroatien.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to 2012 – dag 114-120

  1. Charlie says:

    Produktiv uge skal jeg lige love for og ovenikøbet med lækre OSH kort – elsker den tekst med smiles across the miles – for det er jo det vi sender. Mange tak for produktionen. Her er krykkerne lagt langt væk og i fredags var første arbejdsdag (hvis man ikke tæller de 4 dages hjemmearbejde fra 08 til 22 med =0). Kors hvor var jeg træt da jeg kørte hjem fra byen – godt det var weekend bagefter. Nu venter en ny uge – heldigvis med 2 kortere dage da jeg fortsat skal gå til genoptræning. Hejsa herfra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.