10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

Bertram fyldte fem i februar, og naturligvis skal fødselsdagsbillederne scrappes. Jeg tog udgangspunkt i Bertrams t-shirt, hvor der er et motiv af en rumraket, da jeg valgte papirerne og sidens tema. Der er lidt snyd her for det nederste billede er faktisk fra selve dagen, mens de to øverste er fra fejringen.

Jeg tænkte, at det kunne være sjovt med en nedtællingsrække, som man har det ved afsendelse af raketter, som titel. For at gøre det tydeligt, hvor gammel Bertram blev er 5tallet anderledes end de resterende tal.

Jeg dykkede dybt i skufferne og fandt nogle gamle udstansede stjerner frem, som jeg tror, jeg har fået via en swap en gang. De blev sat på med LI brads, som helt sikkert er endt her via en swap på Lifetime. Det føltes godt at få de ting brugt, selvom det overhoved ikke kan ses på lagerets størrelse.

Papirer og stickers er fra Bo Bunny, tallene er et mix af Basic Grey chipboard og Thickers – man får jo aldrig brugt alle de tal op… Hvad bruger du tallene til?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

  1. margit bloch says:

    Endnu et lækkert LO… Jeg er SÅ vild med dine talrækker til F-LO… det ser SÅ godt ud… og når jeg kommer igang med dem jeg “skylder” mine BB… skal jeg huske den super go’e idé. ;o)
    Foden med gigt driller stadig, men i morgen drager vi til Sverige… ældste søn har skaffet mig en tid hos en gigtlæge… herhjemme skal jeg vente til 8.aug…!!!
    Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.