Til lykke, Alma

Det er to år siden Alma kom til verden, og hun skulle naturligvis have et kort på sin fødselsdag. Vi håber, at det er nået frem til tiden – det er ikke så nemt endda at få det til at lykkes. Jeg synes, det var passende med et forårskort til den lille frøken, så jeg lod mig kraftigt inspirere af dette kort. Papirerne er primært Pink Paislee, bogstaverne er Basic Grey, og faktisk de samme, jeg brugte på Almas kort sidste år.

Jeg ændrede på solens kuvert, så der er to små bannere på tandstikker, hvor Almas navn og alder står. Det er lidt sjovt at bruge bannere på denne måde, og så tror jeg bare, at jeg vil fortsætte med at sætte ungernes navne og aldre på deres fødselsdagskort.

Til lykke, Alma!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Til lykke, Alma

 1. Karina Beck says:

  Det er et lækkert kort i skønne skønne farver!
  Tillykke med fødselsdagen til Alma.

 2. margit bloch says:

  Sikken lækkert kort i friske farver…
  ÆÆÆÆLLL- sker dine syninger på dine kort!!! (men det ved du jo!!)
  Hav en dejlig week-end…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.