Sommerfuglelarver

Jeg har for lang tid siden fået en bestilling på kort fra K’s moster, så jeg forsøger at få lavet et lille lager af kort, hun kan vælge imellem. Jeg sender selv kort med engelske tekster, men jeg ved at mange foretrækker danske tekster, så jeg har måttet tage printeren i brug, men det virker jo heldigvis også. På dette kort har jeg brugt et American Crafts papir med små fine larver på, og så har jeg pyntet med sommerfugle. Det er først nu her, hvor jeg kigger på billederne, at jeg tænker over, om det er sommerfuglelarver, der er på papiret ;o)

Nederst på kortet er der bånd, blonde, klunkebånd og lidt andre gode sager. Jeg forsøger at få brugt mine ting, og klunkebåndet er efterhånden ikke helt ungt, men det vil tilsyneladende ikke bruges op, for jeg bliver ved at finde rester.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sommerfuglelarver

  1. Trine says:

    Flot forårskort. Er det ikke utroligt som bunker med rester bare blir større og større? Er selv igang med at lave kort af rester og får brugt en del gamle produkter til Project Life. Føles godt at få ryddet lidt ud, selv om det nok aldrig rigtig stopper 🙂

  2. Charlie says:

    Det er da fint, friskt og forårsagtigt og jeg stemmer helt sikkert for at det er sommerfuglelarver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.