Romantisk fugl

Kortet er liftet fra dette kort af Betsy Veldmann.

Som regel er mine kort og projekter holdt i klare farver, men ind imellem har jeg lyst til at prøve noget andet, og da jeg så MME’s Follow your heart serie i 6×6″ måtte jeg slå til. Den er tøset, romantisk og rigtig fin. Og så er den faktisk overraskende nem at arbejde med. I det hele taget kan jeg rigtig godt lide 6×6″ papirpakker, fordi jeg får hele serier at arbejde med og mønstrene er små og passende til kort.

Foruden papirerne har jeg brugt stempler fra Papertrey Inks Little Bitty Birds og Wreath for all Seasons, seam binding, doily og en aldrende nål, som aldrig har passet i farverne til noget som helst, men som jeg endelig kunne få brugt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Romantisk fugl

  1. Karina Beck says:

    Supersødt kort.
    God weekend.

  2. Charlie says:

    Som så ofte før kan jeg bedre lide dit kort end det du liftede fra. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.