Påskekort

Jeg skal lære nogle andre UN ægtefæller at lave kort, og til det skal jeg bruge nogle kortsæt. Udgangspunktet var, at vi skulle lave forårs- og påskekort, og jeg så kortene her, og lod mig inspirere. I hvert fald til at begynde med, men mit kort gik lidt sine egne veje.

Jeg har brugt Papertrey Inks Tags for Spring, papir fra Echo Park, mit favoritbånd og karton. Jeg er ikke den store påskefan, men mon ikke man kunne sende dette kort til nogen, man holder af uanset årstiden.

Jeg flyttede teksten ned i højre hjørne og satte bling i hvert hjørne af de gule papirer. Det er sjældent at engelske puns virker på dansk, men man kunne jo faktisk godt sige, at nogen var Æg-stra særlige.

Da jeg havde lavet kortpakkerne havde jeg lidt rester af det gule papir og karton tilovers, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte bruge dem til noget fornuftigt fremfor at lægge resterne retur i bunkerne. Det blev der et meget enkelt kort ud af, og det føles godt at have brugt papirerne op på den her måde. Faktisk er sløjfen også lavet af en rest.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Påskekort

 1. Endnu nogle enkle men utrolig flotte kort og at de er lavet af rester, ja det gør det da bare ekstra dejligt, når bunken med forskellige størrelser papirer bliver mindre. God weekend.

 2. Annette says:

  Flotte kort, og sikke fine´stempler du har fundet.
  Det bånd er også bare så lækkert – jeg kender det jo !
  Hav en æg-stra god weekend.

 3. These projects have me really wanting spring to arrive now!
  Thanks for joining us on A Passion for Papertrey!
  Hugs,
  Aimes
  x

 4. caryn says:

  What a fresh and springy set of cards – goodbye Winter!!

  Thanks for joining us at A Passion for Papertrey.

  Hugs,
  Caryn xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.