Nu kommer foråret

Efter en februar, der var længere, end februar plejer at være, er det blevet marts, og så er foråret på vej. Det kan man bestemt godt mærke i Bonn: temperaturen ligger mellem 12 og 14 grader, fuglene kvidrer, og der er knopper på mine træer på terrassen, og løgvækster titter op ad jorden.

Jeg benyttede dagen til at lifte det først fine kort i denne post. Jeg byttede om på farverne, så det blev mindre feminint og mere forårsfriskt. Jeg lavede kortbasen lidt mindre end normalt, fordi kageservietten stritter ud, og jeg ville være sikker på, at den ikke bliver mast i en kuvert.

Sommerfuglene er lavet med en blomsterdie og matchende stempel fra Papertrey Ink, og det er altså en virkelig sød idé. Faktisk var det den idé, der overbeviste mig om at købe stempelsæt og die.

Jeg havde til at starte med udeladt glimmerstregen under tekststrimlen, men jo mere jeg kiggede på kortet, jo mere blev jeg overbevist om, at glimmer ville være rigtig godt. Så jeg kørte et stykke dobbeltklæbende tape langt tekststykkets kant og dryssede lidt glimmer ud over. Easy peasy og meget effektfuldt. Det er egentlig en skam, at man ikke gør det noget oftere, for det er en ret fræk måde at bruge glimmer på.

Er du klar til foråret? Og kan du mærke det, der hvor du er?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu kommer foråret

  1. Karina Beck says:

    Lækkert kort i en skøn farve!
    Jeg arbejder i en SFO og vi var på legepladsen i dag i solskinsvejr, skønt!

  2. Dorit says:

    Dejligt forårsgrønt kort. Joh, jeg mærker foråret, for vores erantis’er og vintergækker står i fuldt flor, og rabarberne er begyndt at skyde små røde bladknopper frem. Min tur til jobbet går ned over en kirkegård, og her sidder duerne og kurrer, bogfinkerne og musvitterne er der også forårsfløjt i, skøn tid vi går i møde !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.