Mine frø går agurk

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at have en “have”, og jeg bruger meget tid derude. Jeg synes, det er skægt at dyrke mine egne grøntsager, og jeg har hvert år haft succes med tomater, og hvert år prøver jeg nye afgrøder med svingende succes. I år har jeg blandt andet sat frø til at dyrke to forskellige slags agurker, og de er gået agurk allerede.

Jeg såede dem torsdag eller fredag, og allerede mandag kunne man se, at der var sket noget. To af frøene tittede lige op over jorden, og jeg var svært imponeret.

I dag kiggede jeg naturligvis til mine frø (jeg har mit lille plastikdrivhus stående i stuen, så jeg kan holde øje med, om der mangler vand mm.), og jeg var virkelig overrasket over, hvor meget der var sket. Tre timer senere var der sket endnu mere! De to billeder i denne post er taget med 24 timers (minus 2 minutter) mellemrum, og det er svært at fatte hvor stærkt, det er er gået. Jeg tror, at Audrey II i Little Shop of Horror må have været en agurk. Det er virkelig sjovt at følge med fra starten, og jeg venter spændt på at se, omjeg til sidst vil være i stand til at høste agurker.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Mine frø går agurk

 1. Charlie says:

  “Mine frø er gået agurk” skøn forklaring. Boede du lidt sydligere kunne “din palme også gå bananas” fnis Naturens kræfter skal man skam ikke undervurdere. Jeg kan huske som barn hvor imponeret jeg blev når en lille ukrudtsblomst brød gennem asfalten! Hav en skøn uge og hav hellere en rugbrødsmad klar til de der lynagurker. =0)

 2. margit bloch says:

  Det er altså imponerende hvilke eksperimenter du kaster dig ud i Cecilie…
  Men bliver du bare halvt så glad for hjemmedyrkede agurker som vores børnebørn, er du nået langt. De ÆLSKER farfars agurker fra drivhuset og omsætter dem på “nulkommafem”… men de er altså ikke heeeeelt så langt endnu som dine!!! =0)
  Men jeg NYDER at læse om dine eksperimenter… fortsat god arb.lyst med dine agurker…. 🙂

 3. Anette/netti says:

  Din terasse er altid spændende at følge 🙂 Tak for agurkekigget.
  Jeg tror ikke vi skal have sået noge ti år for det er vidst spil af tid med en lille hundehvalp der elsker at hive ting op 🙂

 4. Gitte says:

  Dejligt med hjemmedyrket agurker, ved ikke noget bedre. Bare jeg snart får en have, så skal jeg også dyrke agurker og tomater.
  Det bliver herligt at følge din skønne oase hen over sommeren. 🙂 Bare de ikke går agruk….;O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.