Forårshimmel

Jeg er ret vild med en blå himmel med hvide skyer, og heldigvis er der masser af papirer derude, der efterligner sådan en himmel. Sådanne papirer passer perfekt til kort  af mange forskellige slags, og da jeg så dette kort, jeg vidste, at jeg måtte lifte det.

Jeg valgte dog at bruge drager fremfor balloner, og så brugte jeg et andet og længere tekststempel. Dragerne er så fine, glade og forårsfriske. De og skyen er fra Papertrey Inks Up, Up and Away, som er et klart favoritsæt.

Jeg var begejstret for idéen med det lille hjerte på skyen, så den detalje måtte naturligvis med på mit kort også. Det er de små detaljer, der gør den store forskel.

Teksten er fra Papertrey Inks 2011 Birthday Tags, og jeg er ret glad for budskabet samt for stemplets look.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Forårshimmel

  1. Charlie says:

    Lækre stempler og nuttet kort – jeg er også VILD med skyer og blå himmel. Dragerne er helt perfekte. Knus

  2. Anette/netti says:

    Hvor er det bare et smukt kort du har lavet. Jeg er også glad for blå himmel med skyer på, så jeg kan sagtens følge dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.