2012 – dag 58-63

Mandag var K og jeg ude og gå i aftenmørket, og jeg fik endnu et billede til min voksende samling af billeder af Bonns universitet.

Jeg holdt frokost for bestyrelsen i UN Spouses association tirsdag, og det var lidt stressende at blive klar i tide, jeg brugte meget tid i køkkenet, og så glemte jeg alt om at tage billeder i løbet af dagen.

Nej, jeg har ikke taget min mand som gidsel, men vi måtte dokumentere, at det var den 29. februar – de kommer jo ikke så tit. Resultatet blev dette gidselagtige billede af en meget alvorlig mand.

1. marts og vi er inde i forårsmånederne! Der er ingen tvivl om, at der skal ske visse opdateringer på terrassen og en af de første er, at jeg skal have en ny vejrmølle. Nu kan den ikke mere.

Forberedelserne til mit første kortkursus for UN Spouses er i fuld gang.

Lørdag var vi i Holland, og vi spiste frokost på et bryggeri ved Maas – desværre var vejret ikke rigtig forår endnu, men det er på vej. Og frokost med K er hyggeligt lige meget hvilket vejr, der er udenfor.

Jeg kan godt lide et rent køleskab, men det er altså ikke ret spændende at gøre det rent. Heldigvis var vi to om det søndag, så det var til at have med at gøre – og det er dejligt, når det er gjort!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.