Sne, sne og atter sne

Layout #1 i 2012.

Jeg har scrappet årets første layout… Jeg var ikke sikker på, at jeg stadig kunne scrappe, men i dag skete det. Billederne er fra julen 2010, hvor Bertram og familie var sneet inde på Bornholm. Jeg har sjældent billeder fra forskellige tidspunkter på samme layout, men jeg syntes, at billedet med Bertram, der tør op foran brændeovnen, skulle med på layoutet, fordi det understreger stemningen.

Siden er et lift fra dette layout, og jeg har brugt Echo Park papirer, KI Memories chipboard alfa (de er tussegamle), Basic Grey stickers, bling, snefnug lavet med EK-punch og grantræer lavet med dies fra PTIs In the Meadow.

Juletræerne fra In the Meadow passede perfekt til dette layout, og når man udstanserne dem i hvidt karton bliver de ret diskrete.

På det oprindelige layout var der tegnet hvide sting langs kanten på det røde papir, men jeg tænkte, at håndsyninger med en kraftigt tråd ville være en god effekt. Det minder mig lidt om luffer og varme halstørklæder.

Mængder af bling og de gamle KI Memories bogstaver er med til at understrege det kolde look. Cirklerne under blinget er lavet med nestabilities.

This layout fits an anniversary challenge at PTI since it is inspired by an image on Pinterest and it uses a PTI-product: a die from In the Meadow.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Sne, sne og atter sne

 1. Jill Norwood says:

  Beautiful Layout!!!! Love all that snow in the picture! 🙂

 2. Ditte says:

  Hej med dig 🙂 Skønt layout, og så sjovt du har brugt de bogstaver fra KI Memories, for dem tænkte jeg netop på i dag, og konstaterede at de stadigvæk kunne holde, og det har du jo lige bevist at de kan..

 3. Karina Beck says:

  Kanonlækkert vinter layout!

 4. Annette says:

  Wauuuu, hvor er det flot. Rigtig vinterligt og smukt i de farver – og papirer.
  Alle de små detaljer du har lavet rundt omkring – ja, det giver en flot, flot helhed.

 5. margit bloch says:

  Det er simpelthen bare SÅ fint…. sikke lækre billeder… og SÅ flot sat op. Super fed idé at få brændeovnen med… ;o)
  Ja, gad vide om DEN vinter gentager sig nogen sinde på Bornholm… det var MEGET VILDT!!
  Er snefnuggene fra den “Nordic MS”, som vi talte om da du var her sidst??
  1000 tak for din hilsen… Jeg blev helt i forårshumør… det bli’r dejligt, når foråret får lov at erstatte vinterens kulde…
  God week-end til dig og K.
  Knus

 6. Charlie says:

  Hej ven – sikke jeg var kommet bagud med at kommentere – dette LO havde jeg nær misset og DET går jo slet ikke. For det er superskønt – ALTSAMMEN. Tak for kigget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.