Juleblog 3. december 2011

Lørdag i december og så er det gråt og trist regnvejr udenfor, men det skal ikke holde os tilbage. Og da byen ydermere er indtaget af en delegation, der skal forhandle fred i Afghanistan, og derfor er i mere eller mindre undtagelsestilstand med politi overalt, var det nemt at beslutte at tage på udflugt i dag. Min mor havde foreslået, at vi tog til Mainz for at se, om julemarkedet var lige så fint som det almindelige week-endmarked, som vi besøgte i sommer. Og vi er nemme at lokke…

Inden vi kom meget længere end vores parkerede bil, måtte jeg tage et billede – for det er da et virkelig julet syn med blomstrende pelargonier. Helt almindeligt i december.

Julemarkedet i Mainz var fint, men ikke så meget anderledes end de markeder, der ellers er at finde i Tyskland. Der var nogle andre boder, men også mange af de samme. Til gengæld er Mainz bare en superhyggelig by, og week-endmarkedet er skønt. Og frokost på Mosch Mosch (japansk nudelbar) det kan man ikke være utilfreds med.

Naturligvis havde K indlagt et par geocachebesøg på vej hjem, og en af dem skulle vi have fundet i skyggen af dette fine Schloss (hvis ældste del er fra før 1073) – desværre uden held.

Og jep – det er min tossede mand der vader rundt i mørket og leder efter en lille boks. Man kunne mene, at det ville gå nemmere, hvis man ledte i dagslys ;o)

På vej hjem kom vi forbi Petersberg, hvor vi er rimeligt sikre på, at Afghanistans præsident Karsai bor netop nu. Der var i hvert fald gevaldigt meget politi tilstede i området.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 3. december 2011

 1. Annette says:

  Dejlige billeder igen. Det er så hyggeligt at komme med dig rundt på div. udflugter.
  Synd K ikke fandt det han søgte. Han er da rimeligt hårdt angrebet af den hobby.
  Han burde da anskaffe sig en pandelampe….Men så får vi andre selvfølgelig ikke så meget at grine af…..
  Hyggelig aften til jer.

 2. Karina Beck says:

  Skønne billeder.
  Jeg er ret vild med tyske julemarkeder, men hvis man som du bor i Tyskland, kan det godt være at man får nok.
  God lørdag aften.

 3. Ditte says:

  Er de tyske julemarkeder bare mere julede end de danske, oder?
  Skønne billeder fra hvad der ser ud til at have været en dejlig dag.
  Og et lille PS: Dit seneste Merle LO er lækkert, er vild med den rød/gule farvekombi og det skønne babybillede.
  Forsat god weekend til dig 😉

 4. Charlie says:

  Jamen det er da et af de bedste billeder af K i lang tid – (fnis). Jeg stemmer for en “Snehvide og de 7 dværge lampe” hvis han ikke bryder sig om pandemodellen. Fine pelargonier og stormhat tror jeg den gule hedder – IMPONERENDE på denne årstid. God lørdag aften herfra og hils dine forældre (nu kender jeg dem jo lidt bedre). =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.